De Beste Microgaming Slots Allertijden

Microgaming is een naam die bijna synoniem is geworden met goede kansspelen. Natuurlijk heeft ook Microgaming af en toe spelletjes die nog beter zijn dan anders. Dit zijn een paar van de beste Microgaming spelletjes die we ooit hebben gezien.

Girls with Guns

Girls with Guns is een 5-rol gokkast waar je 243 manieren hebt om te winnen. Deze Microgaming video slot machine heeft een jackpot van maar liefst 1.900.000 munten. Girls With Guns Jungle Heat is de volledige titel van deze nieuwe gokkast en het is zeker spannend om te spelen.

De belangrijkste symbolen van het spel zijn zes zeer aantrekkelijke vrouwen die de aarde proberen te redden van slechteriken, met geweren natuurlijk (zoals in de titel al wordt aangegeven). Zowel het geluid en de beelden zetten je gelijk op de rand van de stoel.

Mega Moolah

Mega Moolah is misschien wel de bekendste, enorme progressieve slot game van Microgaming. Het is een van de bekendste spelletjes van Microgaming gokkasten, want sinds 2008 is er al meer dan $100 miljoen aan progressieve uitbetalingen gedaan.

Afgezien van de enorme progressieve jackpotten is de Mega Moolah gokkast eigenlijk een heel eenvoudig spel. Het beschikt over 25 betaallijnen over 5 rollen en het heeft een tropische jungle thema.

Thunderstruck II

Thunderstruck II is de herschepping van het populaire spel Thunderstruck. De opening bevat beelden in de achtergrond van zowel donder als bliksem. De videoclip introduceert de unieke kenmerken van de gokkast en de vier goden uit de Noorse mythologie, deze goden staan centraal in het thema van de fruitautomaat.

Alle thematische symbolen hebben een eigen animatie. Valkyrie berijdt haar wilde witte paard met haar speer in haar hand. Loki krullen zijn groene vuurbal en zijn haar staat ook in vuur en vlam. Thor heeft zijn machtige hamer klaar om mee te kunnen slaan. En de raven van Odin zwerven om hem heen.

Microgaming slots!