Big Chef

Microgaming trekt hun inspiratie uit de grote keukens van de wereld. Het is dan ook duidelijk dat Microgaming Big Chef gokkast vernoemd is naar de man in de grote, grappige witte hoed zelf. De man die de leiding heeft over alles in de keuken terwijl de heerlijke traktaties voorbij rollen in de vorm van soepen, hoofdgerechten en desserts.

Deze gokkast draait allemaal om de Franse restaurant cultuur en het spel biedt enkele gratis draaien in het basisspel. Combineer dat met de meerdere draaien in de bonus ronde waarin de wilde ovens langzaam proberen de hele rol te vullen.

Het thema zelf
Microgaming versierde deze gokkast met dezelfde flair die men bij een chique Frans restaurant zou mogen verwachten. Dit was inclusief gedetailleerde cartoon symbolen met typische Franse bistro muziek, en bij de jackpot van een maximale overwinning kun je maar liefst een ongelofelijke 75.000 munten winnen.

Zoals te verwachten bij bijna elk spel dat is gemaakt door het design team van Microgaming hebben spelers de mogelijkheid om veel geld te verdienen tijdens de gewone basisronde. Echter, er is nog veel meer geld te verdienen bij het aanvullende basisspel en de verschillende bonusspellen.

Het spel
Beginnend met een basis van vijf rollen en 15 winlijnen is het mogelijk om met Big Chef een leuk spel te beginnen met een prettige speelervaring. Daarnaast is het spel niet te complex, waardoor er een zorgeloze en ontspannen omgeving ontstaat.

Misschien het meest interessant in het hele spel zijn de Rising Wilds. Deze Rising Wilds kunnen worden gevonden binnen het basisspel en tijdens het gratis draaien aspect van Big Chef. Ze hebben het effect dat ze een normaal Wild symbool een beetje op avontuur sturen op een van de spelrollen zelf. Dit maakt het voor de speler mogelijk om nog veel meer geld te verdienen dan voorheen.

Goed beeld en geluid

Daarnaast is het natuurlijk altijd zo dat Microgaming voor goede kwaliteit zorgt als het gaat om beeld en geluid. Het is bijna ondenkbaar geworden om een Microgaming slot te zien zonder dat er grafische juweeltjes van gemaakt worden. Big Chef fruitautomaat is echter niets anders. Het spel is zo leuk om te zien dat we ook weten dat mensen om de speler heen enthousiast zullen worden.

Daarnaast zijn de geluidseffecten leuk, maar niet spectaculair. Echter, de muziek (vooral veel piano muziek in de Franse stijl) is wel heel fijn om naar te luisteren.

Een spel om naar uit te kijken
De hoogst amusante nieuwe Big Chef gokkast zal Microgaming’s tweede release voor de maand mei zijn. De lanceerdatum komt al vrij binnenkort, want vanaf de 23e kunnen gokkers hun geluk beproeven in de keuken van Big Chef. Deze gokkast is ontwikkeld voor alle spelers die bekend zijn met de eeuwenoude clichés en grapjes rondom een Frans restaurant.


Zodiac Casino