Cricket Star

Speel “Cricket Star” !

Online gokken heeft een nieuw generatie bereikt met deze sportieve video slot: Cricket Star. Dit is de nieuwste toevoeging aan de collectie van de sport-thema gokkasten van Microgaming™ het is bedoeld om mensen die fan zijn van cricket diezelfde sensatie, vreugde en beloning te geven die ze normaal ook zouden hebben bij het kijken naar de sport! Cricket Star is hetzelfde als het kijken naar de meest spannendste wedstrijd, met de toegevoegde bonus dat je constant geld kunt winnen als jouw team wint!

Je word de nieuwste professionele cricketer wanneer je ervoor kiest om deze 5-rol, 243-manieren om te winnen video gokkast te spelen. De rollen worden tegen de achtergrond van een stadion geplaatst, een stadion dat helemaal vol zit met fans. Het voelt dus net alsof je zelf op het veld staat, midden in de actie. De heldere, felle kleuren en afbeeldingen van de spelers en scheidsrechters zorgen er allemaal voor dat deze gentleman sport tot leven word gebracht. En voor nog weer wat extra realisme bevat de soundtrack juichende menigtes voor een volledig meeslepende ervaring!

De mogelijkheden bij Cricket Star

Bij Cricket Star is zeker geen tekort aan mogelijkheden. De het basisspel opent het spelen met Scatter symbolen en Stacked Wilds op rollen 3, 4 en 5. Er zijn meer dan 40 Wild symbolen op de rollen die ervoor zorgen dat je meer geld zou kunnen winnen. Wilde Wickets komen in willekeurige volgorde met een actievolle bowling animatie die rechtstreeks gericht is op de wickets van rol 2, 3 of 4 volledig Wild. Deze proberen ze compleet Wild te zetten voor een gegarandeerde overwinning.

Bij de 3, 4 of 5 Scatters krijg je respectievelijk 15, 20 of 25 gratis draaien. Combineer dat met een vermenigvuldigingsfactor en je kunt tot wel 10x je winst binnenkrijgen – en opeenvolgende overwinningen zorgen ervoor dat de vermenigvuldigingsfactor elk keer weer hoger en hoger zal worden.

En alsof dat nog niet genoeg was voor een perfecte over, Rolling Reels™ is een hit bij zowel het basisspel als tijdens het gratis draaien.. Tijdens deze functie zorgen de winnende symbolen voor uitbetaling, en dam verdwijnen ze weer. Hierdoor is het mogelijk om de volgende keer weer iets te winnen. Let wel op dat dit niet het geval is tijdens het basisspel.

Onze uiteindelijke conclusie

Deze gokkast gaat een enorm populair spel worden dat voor iedereen, ongeacht leeftijd en ervaring, een echte topper zal worden. Beginners kunnen genieten zonder het gevoel dat ze gelijk worden overweldigd, maar het volledige scala van extra functies betekent dat meer ervaren spelers zich zeker niet zullen vervelen. De inzetmogelijkheden zijn ook breed genoeg om tegemoet te komen aan alle banktegoeden met een minimale inzet van 0,50 helemaal tot aan een maximale inzet van 50,00. De jackpot van Cricket Star is een verleidelijke 105.000 – dat klinkt natuurlijk altijd goed!Golden Tiger Casino