Hot as Hades

Elke keer als Microgaming weer met een nieuw spel op de markt komt, dan wachten alle gokliefhebbers met ingehouden adem op wat deze spelgiganten nu gaan brengen. Deze keer is het Hot as Hades, dat op dit moment gepland staat voor juli 2015. Het is een 20 rollen slot met de standaard 5 x 3 opmaak. Echter, het heeft een paar opties die we nog nooit eerder gezien hebben in een spel: de Crystal Helm bonus feature, de Held Wilds, en de Supermode.

Meer over het spel zelf
Van Microgaming, dat ons al eerder spellen zoals Jason en het Gulden Vlies, Avalon, en Thunderstruck bracht, hebben we nu te maken met de meest onwaarschijnlijke held ooit. Microgaming’s Hot als Hades spel is een nieuwe kijk op het al populaire mythologie thema. Er wordt dan ook zeker met een duidelijke knipoog gekeken naar al die andere spelletjes die zichzelf wel heel erg serieus nemen – want dit is iets dat Hot as Hades totaal niet zal doen.

Bij Hot as Hades komen spelers terecht bij een 5 x 3 Reel, 20 lijn basisspel dat over een vermenigvuldiger van 2x beschikt. Daarnaast zijn er ook nog vijf willekeurig geactiveerd gratis draaien te verdienen bij het spelen van Hot as Hades. Aangezien er ook nog een spiksplinternieuwe “Held Wild” is waar je mee kunt spelen is de kans op een gigantische winst nog groter dan ooit.

De Supermode en andere speelopties
De Supermode beschikt over maar liefst vijf gratis draaien met Held Wilds, dit leidt tot een gigantische kans op heel veel uitbetaling als het je lukt om een aantal keer een Wild achtereen te krijgen – het gaat misschien spannend worden, maar met Hot as Hades is het mogelijk om goed snel rijk te worden!

De belangrijkste bonusoptie is een bonusronde met verschillende niveaus. Tijdens maar liefst vijf stadia kun je de zoektocht naar de Crystal Helm ontgrendelen. Hier zullen je daadwerkelijke sterke (zelfs mythologische) tegenstanders ontmoeten zoals Poseidon, Zeus en Medusa. Maar we weten zeker dat Hades en zijn trouwe driekoppige pup Cerberus het allemaal aankunnen – dat is wel duidelijk!

Beeld en geluid
Zoals Microgaming beaamd heeft natuurlijk ook Hot as Hades weer heel erg goed beeld en geluid. De beelden zouden niet misstaan in een tekenfilm over Hades zelf, dus Hot as Hades ziet er zeker goed uit. Daarnaast is het geluid ook zoals altijd wel prima in orde. Hoewel er niet veel verschillende muziekkeuzes zijn, zijn degenen die er wel zijn leuk genoeg om steeds weer te kunnen horen. Mensen die uiteindelijk toch liever een beetje rust en stilte willen hebben kunnen er altijd nog voor kiezen om de muziek af te zetten.

Hot as Hades is het spelen waard!
Het is al een drukke maand geweest voor Microgaming met veel nieuwe grote releases, denk bijvoorbeeld aan de vele andere spelletjes die we al besproken hebben waaronder Pistoleras, Kitty Cabana, en Hound Hotel. Echter, hoewel juni natuurlijk al een drukke maand gaat worden weten we wel zeker dat mensen Hot as Hades echt zullen waarderen.


casino-classic.eu