Immortal Romance

Er is iets met het thema van duistere liefde en verlangen dat mensen op de een of de andere manier trekt. Dat is dezelfde liefde die het thema vormt voor Immortal Romance, en dit is misschien ook wel de reden dat het een van de meest populaire speelautomaten ter wereld is, hoewel het al jarenlang geleden is uitgebracht.

Er zijn veel mensen die denken dat Immortal Romance veel ‘leent’ van het populaire boek/film “Twilight”, maar Microgaming is het hier niet mee eens en zegt dat hoewel het thema misschien wel losjes op het thema van Twilight lijkt, er geen personages van de populaire film zijn gebruikt.

Waarom is het zo vreselijk populair?

Na snel nog een keer te kijken naar alle mogelijkheden bij Immortal Romance en gewoon een paar keer te spelen is voor de meeste mensen wel duidelijk waarom of dit spel nog steeds zo populair is. Immortal Romance blijft gewoon een spel dat vol zit met mogelijkheden en met actie.

Er zijn maar liefst 243 manieren om te winnen, dit kan natuurlijk ook niet kwaad. Spelers kunnen tot wel 3,6 miljoen munten winnen, maar liefst vier verschillende gratis draai rondes spelen en de ‘Wild Desire’ (wild verlangen) optie komt ook willekeurig langs.

Wild Desire

Wild Verlangen is natuurlijk een perfecte naam voor een spel dat een thema als Immortal Romance heeft. Wild Desire zal altijd willekeurig verschijnen en is een wilds-functie die ervoor kan zorgen dat alle vijf rollen wilds worden. Als het natuurlijk zo is dat alle vijf rollen wilds zijn, dan staat daar een hele mooie bonus tegenover.

The Chamber of Spins

Net als bij Thunderstuck II kom je bij Immortal Romance de ‘Chamber of Spins’ tegen. Dit is een trapsgewijze manier om gratis draaien te winnen, wat je speelt is afhankelijk waar je op dat moment bent in het spel en hoe vaak je de ‘Chamber of Spins’ hebt kunnen activeren.

Dit is natuurlijk heel slim van Microgaming, wat het is voor spelers een goede reden om te blijven spelen. Hoe meer je activeert in de Chamber of Spins, hoe groter de beloning uiteindelijk word. De vier verschillende keuzes zijn:

  • Amber – 10 keer gratis draaien met een vermenigvuldigingsfactor van 5.
  • Troy – (Na de 5e keer), 15 keer gratis draaien met gratis wilds of vermenigvuldigingsfactoren.
  • Michael – (Na de 10e keer), 20 gratis draaien met de mogelijkheid dat opeenvolgende winsten alle winsten verdubbelen.
  • Sarah – (Na de 15e keer) 25 gratis draaien met een mogelijkheid om nog meer scatters te verzamelen.

Laatste opmerkingen

Er zijn weinig gokkasten die kunnen tippen aan de lucratieve uitbetalingen, bijzondere kenmerken, en de hoogwaardige graphics en geluiden die Immortal Romance spelers bied. Zeker als spelers dan nog fan zijn van Twilight, dan is er echt geen alternatief in de online casino wereld.

Net als Thunderstruck II heeft Immortal Romance betaaltafel prestaties. Elke keer dat je een winnende combinatie krijgt word deze als goud weggezet op de betaaltafel. Zorg ervoor dat je elke combinatie bij elkaar hebt en de betaaltafel blijkt goud waard te zijn. We zouden graag een andere functie ontgrendeld zien, maar afgaande van Thunderstruck II blijkt er verder niet veel te gebeuren als de gouden tafel word ontgrendeld.

In het geheel is Immortal Romance een indrukwekkende online gokkast. Het biedt een heleboel verschillende manieren om te winnen, met enkele leuke overwinningen op het basisspel en zelfs nog grotere winsten bij de ‘Chamber of Spins’ bonussen en de Wild Desire Bonus. Als je een Twilight fan bent dan moet je deze gokkast gewoon spelen. Zelfs mensen die helemaal niets hebben met vampiers zouden een paar momenten moeten nemen voor dit fantastische spel.