Mega Moolah

Het is waarschijnlijk de grootste gokkast die je op het internet tegenkomt, Mega Moolah is Microgaming’s grootste progressieve gokkast met een jackpot die begint bij meer dan $ 1 miljoen. Met een uitgesproken safari thema heeft de Mega Moolah gokkast een aantal mensen binnen een oogwenk miljonair gemaakt, lees verder om meer te leren over de kenmerken, gameplay en de jackpot. Mega Moolah is ontworpen door Microgaming, een van de meest gerenommeerde game ontwerpers in hun branche. Ze maken veel van de populaire online gokkast games die je op het internet tegenkomt.

Een beetje geschiedenis

De legendarische jackpot van Mega Moolah heeft al flink wat miljonairs geproduceerd sinds de introductie van het spel in november 2006. Sterker nog, de jackpotten die elke dag worden uitgekeerd met Mega Moolah variëren tussen de 5 en 10 miljoen.

De progressieve jackpot

Mega Moolah’s progressieve jackpot is een onderdeel van Microgaming Progressieve Jackpot netwerk dat bestaat uit meer dan 60 online casino’s. Behalve de meest populaire Mega Moolah slots omvat het progressieve jackpot netwerk ook het oude Egypte als thema met Mega Moolah Isis, het vakantie thema in Mega Moolah Summertime en snelle auto’s thema met Mega Moolah 5 Reel Drive.

De progressieve jackpot heeft vier niveaus: de Mini progressieve jackpot die begint bij 10, de Kleine progressieve jackpot die begint bij 100, de Grote progressieve jackpot die begint bij 10.000, en ten slotte de Mega progressieve jackpot die begint bij 1.000.000.

De vierde-niveau Mega Progressieve Jackpot prijs begint dus al bij 1 miljoen en word alleen maar groter. Als iemand zo fortuinlijk is om de jackpot te winnen dan gaat deze weer terug maar 1 miljoen en begint de langzame progressie omhoog weer opnieuw. De Mega Progressieve Jackpot valt gemiddeld ongeveer om de vier maanden en beschikt normaal dan over ongeveer $3.000.000.

Over het spel zelf

Mega Moolah heeft in totaal 5 rollen en maximaal 25 winlijnen. De minimum inzet kan zo weinig zijn als slechts $0,01 en gaat tot $0,05. Het maximum aantal munten dat kan worden ingezet op één draai is 125. Een ander leuk aspect van het spel is de mogelijkheid om jouw eigen speelervaring aan te passen. Je kunt zelf kiezen om de volledige controle over het spel in handen te houden, elk aspect zelf te selecteren en zelf door alle opties heen te lopen. Of het is mogelijk het spel op de automatische piloot te spelen en het spel zelf alles laten doen.

Waar je ook voor kiest, het spel zal hetzelfde blijven spelen. De ene keuze is misschien net iets interactiever en duurt misschien net wat langer, bij de andere optie kun je gewoon achterover leunen en kijken hoe de munten naar binnen rollen.

De graphics

Het thema van het spel draait om een Afrikaanse safari en natuurlijk zijn er veel dieren te vinden die je normaal ook op safari zou tegenkomen. Apen, olifanten en giraffen zijn allemaal aanwezig in het spel.

De bonus

Tijdens de gratis draaien optie wordt een speler beloond met 15 gratis draaien. Als één van die draaien voor een winst zorgt dan kunnen de winsten worden verdrievoudigd. Ook als je toevallig drie apen op een spin raakte tijdens de bonusronde dan zou je beloond worden met 15 meer gratis draaien.

Aangezien de leeuw de koning van het dierenrijk is, is het ook de koning van dit spel. De leeuw fungeert als een wild symbool en wanneer de leeuw geactiveerd word dan kan deze de winst vermenigvuldigen bij elke draai.

Uiteindelijk is het niet vreemd om te zien dat Mega Moolah nog steeds veel mensen naar zich toe trekt. Het spel kan voor gigantische winsten zorgen en kan mensen in één keer miljonair maken. Daarom spelen mensen nog altijd graag Mega Moolah.