Thunderstruck II

Toen de originele Thunderstruck gokkast van Microgaming een cult hit werd is er sinds de introductie van het spel in 2003 gewacht op het moment dat Microgaming een nieuwe versie van het spel aan zou kondigen. Dit was eindelijk zover wanneer de uitgave van Thunderstruck II op de ICE Show in Londen in januari 2010 werd bevestigd. Sinds dat moment hebben gokkast spelers lopen te wachten op de komst van dit nieuwe spel. Microgaming lanceerde het spel op 4 mei 2010 en Thunderstruck II is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest populaire gokkasten ter wereld.

Toen Microgaming aangekondigde dat ze een vervolg zouden maken van de razend populaire Thunderstruck was menig speler enigszins verbijsterd, vooral omdat ze bang waren voor een slap aftreksel van een cult hit. Echter, Thunderstruck II zorgde ervoor dat niemand hier nog over na dacht. Met grote bonussen, ongelofelijke beelden, en dezelfde geweldige gameplay die de oorspronkelijke Thunderstruck zeer populair maakte was het duidelijk dat het origineel sterk werd overtroffen door Thunderstruck II.

Een fantastische opening

De opening video bevat beelden met in de achtergrond donder en bliksem. De videoclip introduceert de unieke kenmerken van de gokkast en de vier goden uit de Noorse mythologie die centraal staan bij dit spel. Valkyrie kiest de volgende die zal sterven in de strijd. Loki is een onheil maker. Odin is de koning van de goden en Thor is de god van de donder. Asgard, de hoofdstad van de Noorse Goden, is ook vertegenwoordigd op de rollen, net als de befaamde Viking sloep. Het Thunderstruck II logo is het wild symbool en Thor’s Hamer is het scatter symbool

Hoeveel je in kunt zetten

De muntwaarde voor de inzet varieert van 0,01 tot 0,25. Spelers kunnen maximaal tot 10 munten per lijn in zetten. De lijn uitbetalingen in de uitbetaling tabel worden vermenigvuldigd met de inzet per lijn in geval dat je gewonnen hebt. De gokkast heeft 243 manieren om te winnen en daarmee het concept van het inschakelen van een aantal winlijnen is irrelevant. De totale inzet per draai is 30 keer de lijn inzet.

Het spel zelf

Het Thunderstruck II logo is het wild symbool en verdubbelt de uitbetalingen wanneer het spelers helpt om winnende combinaties te maken. Het werkt echter niet als een wild symbool tijdens de Wildstorm. De Wildstorm wordt willekeurig geactiveerd en kan ervoor zorgen dat alle vijf rollen wild zijn. Wanneer je in de Wildstorm zit kun je geen gratis draaien activeren. Het Thunderstruck II Logo biedt de hoogste vaste jackpot van 1.000 munten.

Great Hall of Spins

Thor’s Hamer is het scatter symbool. Twee of meer scatter symbolen maken het mogelijk om scatter uitbetalingen te krijgen, deze worden vermenigvuldigd met de totale inzet. Drie of meer scatter symbolen zorgen voor toegang tot de ‘Great Hall of Spins’ Er zijn vier gratis draaien spellen in deze Grote Zaal. De eerste vier keer dat deze functie wordt geactiveerd spelen spelers het Valkyrie spel

Van de 5e tot de 9e keer dat de ‘Great Hall of Spins’ is geactiveerd krijgen de spelers de kans om Loki te spelen. Van de 10e tot de 14e keer krijgen spelers de kans om Odin spelen. Vanaf de 15e keer hebben spelers eindelijk de kans om Thor te spelen. Zelfs wanneer de spelers het spel verlaten onthoudt de software waar spelers waren en het gaat dan daar verder als ze weer beginnen te spelen.

Thunderstruck II – goddelijke actie

Uiteindelijk is Thunderstruck II een klassieker geworden. Dit is des te vreemder aangezien het eerste spel ook al gelijk een hit was. Dit geeft heel duidelijk aan hoe positief er vanuit de speelomgeving gereageerd werd op het spel. Een absolute aanrader.